Nejen na neděli: Nepečený smetanový dezert s čokoládou

16289
Sdílejte

Menší množství mléka smíchejte s trochou rumu nebo aroma. Do směsi namáčejte sušenky a vyskládejte jimi dno např. zapékací skleněné mísy. Poté naneste část máslového krému, na něj vrstvu šlehačky s čokoládou a opět navlhčené sušenky. Postup opakujte, dokud máte materiál. Na povrchu dezertu by měla být šlehačka. Nakonec posypte zbytkem nastrouhané čokolády.


Dezert můžete podávat hned, přesto doporučujeme uložit jej před konzumací na pár hodin do lednice. Přejeme dobrou chuť.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články