NAPRÁSKAL je kolega! Co bylo mezi Emmou Watson a Tomem Feltonem?

5097
Sdílejte

Sága o Harry Potterovi, mladém kouzelníkovi, patří mezi ty nejoblíbenější filmové ságy na světě. Úžasný příběh si zamilovaly nejen miliony dětí, ale také dospělých! Herci z této ságy se znají už od dětství.

Právě to, že se znají od dětství znamená, že na sebe ví opravdu mnoho věcí a tajemství. Jenže jen málokdy a málokomu se podaří tajemství udržet a tak se stane, že se na veřejnost dostane něco, co se tam dostat nemělo.

Kolega z branže, Rupert Grint, v nedávném rozhovoru prozradil, že ačkoliv si fanoušci často přáli, aby něco bylo mezi Hermionou a Harrm, nikdo tomu tak být nemohlo. Emma Watson, herečka, která Hermionu ztvárnila, byla zamilovaná do někoho jiného.


Rupert prozradil, že Emma byla už od dětství zamilovaná do Toma Feltona, tedy herce, která ztvárnil Draca Malfoye. Údajně k němu vždy něco cítila a šlo to vidět. Jak sám ale řeklo, šlo o lásku z dětského hřiště.

Kam dál?

Česko přispívá na sbírku rodině navigátorky rallye Krejčíkové. Rodina věnovala většinu svých financí na závodění a nemají peníze ani na pohřeb

Princezna Kate oslavila narozeniny svého syna Louise. Nejspíš i letos neopomenula svou tradici a upekla synovi narozeninový dort

Když své jméno očistí, může se do politiky vrátit, slibovala Pekarová Adamová. Teď se od kamaráda Feriho distancovala

Velké překvapení připravila pro své fanoušky herečka Veronika Žilková (62). Změnila jsem si jméno!

Lidé mají jasno o rozchodu Andreje Babiše : Monika randí se zahradníkem

Další články