Na kterém z těchto míst byste chtěli být nejméně? Váš výběr prozradí mnoho o vás a o tom, co vám v životě nejvíce chybí.

3223
Sdílejte

Fotografie, která vás straší, může odhalit neočekávané stránky vaší osobnosti.

Americký spisovatel Joseph Campbell kdysi řekl: „Jeskyně, do které se bojíš vstoupit, ukrývá poklad, který Hledáš.“ Jako vynikající myslitel, který se zajímá o všechny aspekty lidské existence, Cambell stále rozvíjel a propagoval myšlenku „nalezení skutečného štěstí“.

Tato básně však, bohužel, nelze aplikovat na většinu moderních lidí, protože se často bojí sledovat svou vášeň, riskovat a dělat globální změny. Tento test vám pomůže dozvědět se více o vašich pravých přáních a obavách a přiblížíte se k nalezení skutečného štěstí.

Ledová jeskyně

Pokud se nejvíce bojíte vstoupit do této jeskyně, bojíte se nejvíce osamělosti, zklamání a smutku. To, co vám v životě nejvíce chybí, je láska. A pokud vztah máte, znamená to, že potřebujete změnu a že láska není taková, jakou jste si ji představovali.

Chladný tunel

Pokud se nejvíce bojíte vstoupit do chladného tunelu, znamená to, že pravděpodobně procházíte špatným obdobím, které je plné smutku. Potřebujete vyčistit svou mysl a nebo mít více motivace. To, co vám nejvíce chybí, je sebevědomí. Nebojte se s lidmi mluvit a nebojte se říkat své názory nahlas. Může to být možná těžký úkol, ale jak se říká, i na konci nejtmavšího tunelu je světlo.

Kam dál?

Test: Vyberte si jeden pár bot a zjistěte, čím jste výjimečná !

Ani vysokoškoláci nemohou na této fotografii najít vetřelce. Pouze 6 % našlo do 5 sekund odpověď

Logický úkol, který se na první pohled zdá snadný, ale není!

Rozhodněte se, který lapač snů se vám líbí nejvíce, abyste zjistili, co přinese budoucnost

Vyberte si svého oblíbeného anděla a uvidíte, co vám přinese do života

Další články