Luxusní pierogi s neobvyklou nádivkou, která vás svou úžasnou chutí dostane!

3075
Sdílejte

Z mouky, vroucí vody, oleje a soli vypracujte hladké nelepivé těsto. Krásně to jde v mixéru, těsto pak už jen lehce dopracujete rukama na vále a máte hotovo. Zabalte ho a nechte alespoň půl hodiny v chladu odležet.

Oloupejte cuketu a nastrouhejte ji na struhadle, nasekejte česnek na malé kostky a vložte ho do horkého oleje. Když česnek chytne barvu, je to znamení, že je čas přidat nastrouhanou cuketu. Při smažení přidejte koriandr a rozmarýn. Na konci smažení přidejte nasekané lístky máty.

Poté už jen vytvořte z těsta taštičky, naplňte je náplní a je hotovo! Vařte v osolené vroucí vodě 3 minuty od chvíle, kdy vyplují na povrch.

Zdroj: pikio.pl

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články