Láska na první pohled? Rozhodně NEEXISTUJE a tohle jsou DŮVODY, které byste měli znát.

5119
Sdílejte

4. Existuje další hormon, který způsobuje, že jsme posedlí tím, kdo se nám líbí.

Když přijmeme náklonnost od někoho, koho chceme, spustí se serotonin. Díky této chemické látce se cítíme tak dobře a šťastně, že si nemůžeme pomoci a stáváme se člověkem posedlí. Protože je pro nás těžké myslet na něco jiného, ​​máme sklon myslet si, že jsme zamilovaní.

5. Chemikálie v našem těle nás nutí vidět svět skrz růžové brýle.

Fenylethylamin (PEA), známý jako „droga lásky“, nás nutí vidět náš předmět náklonnosti v mnohem lepším světle. PEA oslepuje realitu a způsobuje, že si myslíme, že člověk, který se nám líbí, nemá žádné chyby.

6. Hledáme odměny.

Vysoká hodnota, kterou dostáváme v důsledku všech chemických reakcí, které pocházejí z lásky na první pohled, je velmi prospěšná. Protože jsme lidé, hledáme odměny, protože se chceme cítit dobře. V důsledku toho si myslíme, že k dobrým věcem dochází, protože jsme s někým, kdo nás přitahuje. U lásky na první pohled nejde o to, že člověka milujeme a kvůli tomu se cítíme dobře, jde o to všechny ty chemické reakce, které se nám tak moc líbí. Pro naše tělo je to jistá odměna, po které toužíme. Pokud tyto chemické reakce cítíme, automaticky si myslíme, že jde o pravou lásku, ale není tomu tak.

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články