Tip: Jemné a lahodné krémy nejen do dortů

4380
Sdílejte

Krémové cukroví je prostě lahůdka. Ale připravit opravdu dobrý krém, je kumšt. V opačném případě pokazí celkovou chuť jinak skvělého moučníku. Dnes vám nabízíme hned 4 tipy krémů, které můžete použít nejen do dortů, ale i řezů nebo věnečků. Recepty najdete na dalších stránkách.

Čokoládový krém

Ingredience

  • 80 g čokolády
  • 400 g šlehačky
  • vanilkový cukr

Postup práce

Čokoládu rozlamte na kousky a rozpusťte ve vodní lázni. Ještě tekutou smíchejte se šlehačkou a vanilkovým cukrem. Po vychladnutí vyšlehejte do jemného krému.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články