Hvězdné manýry českých celebrit: Případ Hofmanna a Maštalíra

Práce novináře může na první pohled působit jako snové zaměstnání plné setkávání se známými osobnostmi a účasti na společenských akcích. Nicméně, realita může být často méně růžová, zejména když se novináři musí potýkat s nepřístupností některých celebrit. Mezi takové, kteří jsou známí svou nepřístupností, patří čeští herci Martin Hofmann a Tomáš Maštalír.Oba herci jsou veřejností velmi oblíbeni a často obsazováni do hlavních rolí v českých seriálech a filmech.

Pamatujete jaké byly kávy za totáče? Klasický turek ! Dodnes ho někteří milují

Káva dlouho představovala symbol společenského života a postupem času se stala nedílnou součástí české gastronomie. Ve 20. století, zejména v období komunismu, byly možnosti výběru kávy výrazně omezené, což formovalo způsob, jakým Čechoslováci kávu vnímali a konzumovali.Omezený výběr za totality.Během komunistické éry, která trvala v Československu až do roku 1989, byla nabídka kávy v obchodech velmi omezená. Zákazníci si mohli vybrat pouze mezi dvěma základními variantami: mletou a nemletou kávou. Tyto kávy byly distribuovány státním podnikem Balírny obchodu, který měl monopol na pražení a distribuci kávy. Zelenou kávu dovážel státní podnik Koospol, který ji distribuoval do pražíren rozmístěných po celé zemi, například v Praze, Liberci či Bratislavě.

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

V jihočeském městě Hluboká nad Vltavou došlo k alarmujícímu sociálnímu případu, kdy byly v lesní chatce u vlakového nádraží U Sudárny objeveny tři opuštěné děti, ve věku 5, 7 a 8 let. Tento případ vyšetřovali místní strážníci, kteří na místo byli upozorněni po incidentu s výtržností před místním obchodem.Na začátku března byla policii ohlášena skupina tří osob, které způsobovaly před obchodem nepořádek. Strážníci, kteří na místo přijeli, zjistili, že dvě osoby ze skupiny mají historii drogové závislosti a byly již dříve trestány za krádeže v obchodech. Třetí osoba, žena, se snažila skrýt, ale byla rychle objevena.

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Nedávné neštěstí se odehrálo v propasti Macocha v Moravském krasu. Macocha, známá svou hloubkou 138 metrů a jako populární turistická destinace, byla svědkem dalšího smutného případu sebevra*dy, kdy muž středního věku, zaměstnanec věznice v Kuřimi u Brna, ukončil svůj život skokem do propasti. Kriminální zprávy uvádějí, že se jednalo o dozorce, který před svým skokem použil svoji legálně drženou zbraň k sebepoškození.
V pátek nad ránem bylo tělo muže nalezeno na dně propasti, kde vedle něj ležela střelná zbraň a průkaz vězeňské služby.

Nechtěla nás k němu pustit, zuří nejbližší přátelé Josefa Laufera. Zlobí se na jeho dceru Ester

Josef Laufer, známý český zpěvák a herec, prožil své poslední roky ve velkém utrpení po neúspěšné operaci srdeční chlopně, kterou podstoupil před čtyřmi lety. Tato operace, kterou Laufer považoval za rutinní zákrok, měla tragické následky, jelikož se z narkózy následně neprobral a zůstal ve stavu kómatu až do své smrti. Tento obrat osudu byl šokem nejen pro rodinu, ale i pro jeho blízké přátele a kolegy.Přes Lauferovu otevřenou a přátelskou povahu, která ho v showbyznysu činila velmi oblíbeným, jeho jediná dcera Ester se rozhodla zakázat přístup k návštěvám.

Smutná zpráva z hudebního světa : Zemřel slavný slovenský zpěvák Dušan Grúň. Krátce před smrtí poslal fanouškům vzkaz

Dne 17. dubna 2024 zemřel ve věku 81 let známý slovenský zpěvák Dušan Grúň. Jeho poslední dny strávil v bratislavské nemocnici v Kramárech, kam byl hospitalizován 11. dubna kvůli vážnému zápalu plic. Informaci o jeho úmrtí potvrdil blízký rodinný přítel časopisu Plus 7 dní.Dušan Grúň se narodil 26. května 1942 v Žilině. Vzdělání získal na Vysoké škole báňské v Ostravě, kde také začal svou hudební kariéru v místních klubech. Jeho hudební cesta začala skutečně nabírat na obrátkách v roce 1963, kdy se stal členem orchestru Iva Pavlíka. V tomto orchestru vystupoval po boku takových hvězd jako Waldemar Matuška, Karel Gott nebo Helena Vondráčková.

Finanční peripetie Zdeňka Godly.Odstěhoval se k mamince, prý kvůli klidu

Zdeněk Godla, český herec známý ze seriálu „Ordinace v růžové zahradě“, čelí v poslední době vážným finančním problémům. Jeho dluhy, které přesáhly v roce 2021 částku 420 000 korun, výrazně narostly a dosáhly v současnosti více než 1 500 000 korun. Tato situace vyústila v devatenáct exekucí, vrácených na herce Vrchním soudem v Praze po původním povolení oddlužení Krajským soudem v Ústí nad Labem.Godlovi, včetně jeho manželky, která je invalidní důchodkyně, se nacházejí v obtížné finanční situaci.

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Iva Melišová a její manžel Marian Meliš se stali známými v roce 2017 díky účasti v reality show Výměna manželek, kde jejich věkový rozdíl 27 let vyvolal mezi veřejností značný rozruch. Tento rozruch se neobešel bez následků, protože po odvysílání pořadu čelili značné kritice a negativní reakci veřejnosti, včetně obvinění Marian z pedofilie kvůli věku Ivy v době, kdy s ním otěhotněla.Seznámili se v době, kdy Ivě bylo pouhých čtrnáct let. Iva žila v dětském domově a do Mariana se bezhlavě zamilovala i přesto, že by jí mohl dělat spíš otce.

Tiscali Media, a.s. není provozovatelem webu woman.tiscali.cz a jeho obsah je pouze názorem redakce, se kterým se Tiscali Media, a.s. nemusí ztotožňovat.