Smutná zpráva z hudebního světa : Zemřel slavný slovenský zpěvák Dušan Grúň. Krátce před smrtí poslal fanouškům vzkaz

Dne 17. dubna 2024 zemřel ve věku 81 let známý slovenský zpěvák Dušan Grúň. Jeho poslední dny strávil v bratislavské nemocnici v Kramárech, kam byl hospitalizován 11. dubna kvůli vážnému zápalu plic. Informaci o jeho úmrtí potvrdil blízký rodinný přítel časopisu Plus 7 dní.Dušan Grúň se narodil 26. května 1942 v Žilině. Vzdělání získal na Vysoké škole báňské v Ostravě, kde také začal svou hudební kariéru v místních klubech. Jeho hudební cesta začala skutečně nabírat na obrátkách v roce 1963, kdy se stal členem orchestru Iva Pavlíka. V tomto orchestru vystupoval po boku takových hvězd jako Waldemar Matuška, Karel Gott nebo Helena Vondráčková.

Finanční peripetie Zdeňka Godly.Odstěhoval se k mamince, prý kvůli klidu

Zdeněk Godla, český herec známý ze seriálu „Ordinace v růžové zahradě“, čelí v poslední době vážným finančním problémům. Jeho dluhy, které přesáhly v roce 2021 částku 420 000 korun, výrazně narostly a dosáhly v současnosti více než 1 500 000 korun. Tato situace vyústila v devatenáct exekucí, vrácených na herce Vrchním soudem v Praze po původním povolení oddlužení Krajským soudem v Ústí nad Labem.Godlovi, včetně jeho manželky, která je invalidní důchodkyně, se nacházejí v obtížné finanční situaci.

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Iva Melišová a její manžel Marian Meliš se stali známými v roce 2017 díky účasti v reality show Výměna manželek, kde jejich věkový rozdíl 27 let vyvolal mezi veřejností značný rozruch. Tento rozruch se neobešel bez následků, protože po odvysílání pořadu čelili značné kritice a negativní reakci veřejnosti, včetně obvinění Marian z pedofilie kvůli věku Ivy v době, kdy s ním otěhotněla.Seznámili se v době, kdy Ivě bylo pouhých čtrnáct let. Iva žila v dětském domově a do Mariana se bezhlavě zamilovala i přesto, že by jí mohl dělat spíš otce.

Fotografie ze které mrazí : Kateřina Brožová bojuje s nemocí. „Zdravím vás z postele, moji milí. I takhle blbě herečky vypadají, když jsou nemocné,“

V nedávných dnech se česká herečka Kateřina Brožová rozhodla veřejně sdílet svůj boj s nemocí prostřednictvím sociální sítě Instagram. Na svém profilu zveřejnila fotku přímo z postele, kde leží nemocná, což je pro její fanoušky neobvyklý pohled, neboť jsou zvyklí více na její reprezentativní fotografie z divadelních představení či společenských akcí.Na fotografii, kterou herečka sdílela, je vidět její zcela nenalíčený obličej, což je odklon od jejích obvyklých veřejných vystoupení.

Hanychová se svěřila : Mirek se vůbec nezměnil, pořád je sukničkář

Agáta Hanychová nedávno ve svém podcastu otevřeně promluvila o svém manželovi Mirkovi Dopitovi, se kterým obnovila vztah po jedenáctileté pauze. Během let, kdy byli rozděleni, si oba partneři vedli své životy odděleně, přičemž Mirek strávil několik let i mimo Českou republiku. Přestože se Agáta rozcházela s Jaromírem Soukupem teprve koncem srpna předchozího roku, brzy poté se dala znovu dohromady s Dopitou a ke konci roku se za něj provdala.

Legendární slovenský zpěvák se připravuje na nejhorší. Je v kritickém stavu. Loučím se s vámi…napsal

Dušan Grúň, oblíbený slovenský zpěvák, se nachází v kritickém zdravotním stavu v jedné z bratislavských nemocnic. Jeho situace je vážná, což potvrzují zprávy o selhávání orgánů a těžkém zápalu plic, s nímž zápasí. Tato informace vyvolala značné znepokojení mezi jeho fanoušky a veřejností.Grúň, ve věku 81 let, je známý svými písněmi, které doprovázely mnohé Slováky během jejich životů. Jeho vážný zdravotní stav byl poprvé oznámen skrze sociální síť Facebook, kde zpěvák vyzval svoje fanoušky k modlitbám a zároveň se s nimi rozloučil: „Přátelé, modlete se za mě, prosím. Je to se mnou velmi špatné.

Smutná zpráva : Zemřela Hana Brejchová (†77). Se starší sestrou Janou Brejchovou (84) byly rozhádané několik let

Zemřela Hana Brejchová (77) česká herečka známá především díky své roli ve filmu Miloše Formana „Lásky jedné plavovlásky“. Smutnou zprávu potvrdila její neteř Tereza Brodská, která se rozhodla informaci o smrti své tety zatajit před svou matkou a Haninou sestrou, Janou Brejchovou. Jana Brejchová, která trpí vážnou neurologickou nemocí, již 11 let, a Hana nebyly ve styku po mnoho let kvůli dlouhodobému sporu, jehož příčiny zůstávají nejasné.

Trápení Lucie Borhyové. Je krásná, ale možná uvnitř velmi smutná. Se svatbou to vypadá bledě, za další problémy asi může její partner

Lucie Borhyová, známá česká televizní moderátorka, stojí před možným dalším významným životním rozhodnutím – svatbou se svým současným partnerem Michalem Smečkou. Borhyová, která je matkou dvou dětí a již třikrát prošla zásnubami, se však dosud k oltáři nedostala. Její vztahy v minulosti nebyly vždy jednoduché, přičemž jedním z jejích známých partnerů byl i Michal Hrdlička, nyní partner tenistky Karolíny Plíškové.

Tiscali Media, a.s. není provozovatelem webu woman.tiscali.cz a jeho obsah je pouze názorem redakce, se kterým se Tiscali Media, a.s. nemusí ztotožňovat.