Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

V pondělí ráno došlo k nešťastné události nedaleko města Salerno v jižní Itálii, kde bylo patnáctiměsíční dítě zabito dvěma pitbully. Útok se stal v obci Campolongo, která spadá pod město Eboli. Dle vyjádření starosty Maria Conte, bylo dítě doslova vytrženo z náručí svého strýce, který ho v tu chvíli držel, a následně bylo napadeno a pokousáno. Matka dítěte se pokusila zasáhnout, aby svého chlapečka ochránila, avšak byla při tom sama zraněna. Přestože její zranění nejsou život ohrožující, musela být lékařsky ošetřena. Psi, kteří zaútočili, nebyli majetkem rodiny dítěte, ale patřili jiné rodině bydlící ve stejném obydlí.

Česko přispívá na sbírku rodině navigátorky rallye Krejčíkové. Rodina věnovala většinu svých financí na závodění a nemají peníze ani na pohřeb

Dne 24. dubna 2024 se česká rallye komunita stále vzpamatovává z nešťastné nehody, která si vyžádala život zkušené navigátorky Aleny Krejčíkové. Incident se odehrál na soutěži Rallye Šumava Klatovy, kdy řidič a zároveň manžel oběti, nezvládl své vozidlo Subaru Impreza a havaroval mimo trať u obce Strážov. Alena Krejčíková byla následně transportována letecky do Fakultní nemocnice Plzeň – Lochotín, kde ale svým zraněním podlehla. Mluvčí plzeňské záchranné služby Márie Svobodové uvedla, že Krejčíková utrpěla vážná zranění hlavy a byla v bezvědomí s zajištěnými dýchacími cestami.

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Falešný kremeš, někdy známý také jako „pseudokremeš“, je oblíbeným dezertem, který může nabídnout podobný gastronomický zážitek jako tradiční kremeš, avšak často je připravován s odlišnými nebo alternativními ingrediencemi. Tento recept vychází z různých inspirací a je určen pro ty, kteří hledají jednodušší nebo rychlejší variantu tradičního kremeše.

Ingredience:

  • Těsto:
    • 1 balení listového těsta (zmrazeného nebo čerstvého)
  • Krémovej náplň:
    • 500 ml mléka
    • 1 vanilkový lusk (nebo 2 lžičky vanilkového extraktu)
    • 4 žloutky
    • 100 g cukru krystal
    • 40 g kukuřičného škrobu
    • 250 ml smetany ke šlehání
  • Povrch:
    • Cukr moučka na posypání

Princezna Kate oslavila narozeniny svého syna Louise. Nejspíš i letos neopomenula svou tradici a upekla synovi narozeninový dort

I přes osobní výzvy, s nimiž se vévodkyně z Walesu, Kate Middleton, momentálně potýká, její schopnost zachovat rodinné tradice neustává. Nedávno oslavila šesté narozeniny svého syna prince Louise, což je okamžik, který zdůrazňuje nejen její roli matky, ale i talentované fotografky. Kate, která prochází léčbou rakoviny, si i přes své zdravotní problémy našla čas, aby upekla narozeninový dort pro svého syna, a to podle tradice, která se stala její osobní záležitostí již několik let.Večer před Louisovými narozeninami, jak je již zvykem, zůstala Kate vzhůru do pozdních hodin, aby připravila dort plný lásky a péče.

Když své jméno očistí, může se do politiky vrátit, slibovala Pekarová Adamová. Teď se od kamaráda Feriho distancovala

Dominik Feri, kdysi slibný politik a poslanec za TOP 09, se ocitl na scestí právního systému a veřejného mínění po obviněních ze se*uálního násilí. Jeho případ ukončil nedávný verdikt Městského soudu v Praze, který Ferimu potvrdil trest tři roky vězení za znásilnění a pokus o něj, což představuje vážný otřes pro jeho politickou kariéru i celou stranu TOP 09.Věřila, ale distancovala seMarkéta Pekarová Adamová, předsedkyně TOP 09, dlouho stála na straně Feriho, dokonce veřejně prohlásila, že pokud by si Feri očistil jméno, mohl by se vrátit do politiky.

Velké překvapení připravila pro své fanoušky herečka Veronika Žilková (62). Změnila jsem si jméno!

Ve světě českého showbyznysu jsme byli svědky mnoha veřejných rozchodů, které často vyvolávají rozruch a diskuse. Jedním z takových případů byl nedávný rozchod mezi známou českou herečkou Veronikou Žilkovou a jejím dlouholetým partnerem, Martinem Stropnickým. Po téměř dvou desetiletích manželství a společně strávených chvílích došlo k jejich rozvodu, který byl dokončen v červnu 2023.Veronika Žilková, dceři hudebního pedagoga a flétnisty Václava Žilky, se na veřejnosti proslavila nejen díky svým hereckým výkonům, ale i svým osobním životem.

Lidé mají jasno o rozchodu Andreje Babiše : Monika randí se zahradníkem

V pátek 19. dubna 2024 se české veřejnosti dozvěděla o rozchodu bývalého premiéra Andreje Babiše a jeho manželky Moniky, který byl oznámen přes sociální sítě. Po třiceti letech společného života, které byly plné vzestupů i pádů, se rozhodli jít každý svou cestou, přičemž důraz kladli na zachování rodinné harmonie a vzájemného respektu. Tato zpráva okamžitě vyvolala vlnu reakcí na sociálních médiích, kde se objevily různé spekulace a vtipy týkající se budoucích vztahů obou. Mezi nejčastější spekulace patřila ta, že Monika Babišová by mohla mít vztah se zahradníkem, který byl často zmiňován v komentářích pod příspěvky o rozchodu.

Wimbledonská šampionka Markéta Vondroušová oznámila rozvod po 21 měsících se svým manželem Štěpánem Šimkem

Wimbledonská šampionka a sedmá hráčka světového tenisového žebříčku, Markéta Vondroušová, oznámila rozvod se svým manželem Štěpánem Šimkem. Tento krok přichází necelé dva roky po jejich svatbě, která se konala 15. července 2022 na idylickém zámku Mcely.Markéta a Štěpán se znali prakticky od dětství a jejich vztah začal, když bylo Markétě patnáct let. Štěpán byl pro ni nejen životním partnerem, ale i důležitou oporou v její sportovní kariéře. Doprovázel ji na turnajích a podporoval ji i během jejího historického vítězství ve Wimbledonu.

Tiscali Media, a.s. není provozovatelem webu woman.tiscali.cz a jeho obsah je pouze názorem redakce, se kterým se Tiscali Media, a.s. nemusí ztotožňovat.