Její dcera nikdy nejedla chléb, cukr nebo máslo. Díky zvláštní stravě je nejzdravějším dítětem na světě

3989
Sdílejte

jako dítě žena podstoupila mnoho potravinových nemocí. Její imunitní systém byl významně oslaben, což jí často způsobovalo nachlazení a infekce. Nechtěla, aby její dceru potkal stejný osud, a tak začala používat neobvyklou stravu.

Dítě na neobvyklé stravě. Moje matka vyloučila z nabídky mnoho oblíbených produktů

Shan Cooper z Austrálie její dceři Grace začala připravovat paleo dietu. Znamená to jíst pouze ty produkty, které naši předkové konzumovali v paleolitu. Jedná se pouze o nezpracované produkty, jako jsou vejce, zelenina, ovoce, ořechy, maso (krůta, kachna, kuře, králík, skopové maso, zvěřina) a ryby. Podle mnoha dietetiků taková strava pomáhá zvyšovat odolnost vůči civilizačním chorobám.

Proto dívka nejí chléb, máslo nebo cukr. Někteří lékaři však tvrdí, že taková strava může být pro dítě nebezpečná kvůli špatnému množství uhlohydrátů a bílkovin. Shan Cooper však stojí na straně příznivců paleo stravy a uvádí, že díky tomu dítě nejí nezdravé jídlo a sladkosti. Účinky této stravy jsou opravdu překvapivé.

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články