Jaké jsou vaše největší slabiny podle znamení zvěrokruhu? A co se s nimi dá dělat?

4469
Sdílejte

Beran

Berani jsou milovníky adrenalinu toužící po nových dobrodružstvích, do kterých se vrhají po hlavě. Jenže většinou myslí jen na sladkou chuť vítězství a málokdy si uvědomují, že každý líc má taky svůj rub. Jinými slovy – neuvědomují si, že mohou svou posedlostí a impulzivností způsobit i škody. Mohou zničit něco, co se budovalo dlouhá léta.

Chce to naučit se zaměřit pouze na důležité věci. Tráva vždycky nemusí být ještě zelenější. Inspiraci lze najít u starších a zkušenějších.

Býk

Býci jsou známí tím, že neradi vystupují ze své komfortní zóny. Raději stagnují, než aby zkusili něco nového, co by je mohlo posunout dál. Každý pokus s sebou totiž přináší i určité dočasné nepohodlí. Přitom by jim změna mohla dost často prospět.

Snažte se neodmítat změny. Pokud se vám naskytne příležitost, snažte se ji využít, i když to bude stát nějaké to úsilí. Změny jsou někdy velmi prospěšné.

Blíženci

Blíženci mají rádi pikantní informace, prostě drby a co víc – moc rádi je šíří dál. Nechtějí tím někomu ublížit, spíše jim dělá dobře, že mohou vědět něco víc a předat to dál. Drbáním ale mohou nešetrně narušit něčí soukromí. Sami Blíženci to tak nechápou, věci si neberou příliš osobně. To ale neznamená, že jiní lidé to mají také tak.

Než začnete sdílet informace s druhými, dobře si rozmyslete, zda tím někomu neublížíte. Je dobré se držet raději zpátky než zničit přátelství.

Rak

Rak je citlivý tvor, který by nejraději žil s každým v harmonii. Chrání nejen sebe, ale i své blízké. Raci si ale věci často berou až příliš moc k srdci. A dokonce hrozí, že kvůli prkotině půjdou do útoku.

Zeptejte se, jestli ti opravdu chce někdo ublížit. A nebo se ti jen nelíbí, co o tobě daná osoba řekla? To je trochu rozdíl. Snažte se komunikovat v klidu a bez emocí.

Kam dál?

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Vaše duševní síla podle znamení zvěrokruhu: Kozorozi mohou dobýt svět, Štíři vám ukáží, jak žít život

Největší hlupáci podle horoskopu: Žebříček vede těchto 5 znamení zvěrokruhu

Pro nositele šesti znamení zvěrokruhu dnes začíná období pěti let plných štěstí a úspěchů

Další články