Snadná příprava, lahodná chuť: Famózní čokoládové řezy nejen na neděli

8238
Sdílejte

Dokončení dezertu

Upečený, prochladlý korpus rozřízněte na tři díly a každý mírně navlhčete uvařenou kávou. Poté natřete krém a položte druhý plát, opět krém a nakonec poslední plát korpusu. Povrch polijte čokoládovou polevou. Tu připravíte rozpuštěním čokolády a másla ve vodní lázni. Dezert nechejte nejlépe přes noc v lednici a podávejte druhý den. Dobrou chuť.

 

 

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články