Snadná příprava, lahodná chuť: Famózní čokoládové řezy nejen na neděli

1447
Sdílejte

Čokoláda je pochoutkou všech generací. Někdo má rád hořkou, jiný mléčnou, další bílou. Jsou lidé, kteří čokoládu jako takovou nejedí. Raději si dají z ní vyrobený krém či moučník. Pokud také patříte k této skupině, pak vás dneska jistě potěšíme.

Kam dál?

Vzala sušenky, naskládala je do formy a zalila tímto lahodným krémem. Neuvěříte, jakou delikatesu vyčarovala! Vyzkoušejte ji i vy ještě dnes.

Do hrnku nalila kefír, nasypala mouku a za 35 minut upekla tuto dobrotu. Moučník, kterým uctíte celou rodinu včetně vaší tchýně!

Takový způsob přípravy hovězího ještě neznáte. Vyzkoušejte ho zapečené se sýrem a rodina vás bude zbožňovat!

Ohlásila se jí nečekaná návštěva. Za 15 minut připravila delikatesní koblihy bez kynutí, jaké jste ještě nejedli!

Říkali jí, že pořád vaří to samé. Tak vzala plech a upekla jim palačinky v troubě. Rodina ji nazvala kuchařskou kouzelnicí!

Další články