12 pravd o ženách, které jste vždycky chtěli vědět, ale báli jste se na ně zeptat

13040
Sdílejte

Zdá se, že tahle otázka trápí mnoho mužů. Všichni kvůli tomuto faktu dělají z žen legrácky, vymýšlejí vtipy, ale žádný z nich se nikdy nezeptal, proč to tak doopravdy dělají.

Pravda je taková, že mladé dívky chodí ve skupinkách proto, aby se cítily více bezpečně. Když jsou ve skupince, nemusí se bát, že by je začal někdo obtěžovat. Dalším důvodem může být hovor – chtějí si jednoduše povídat! A v neposlední řadě může být důvodem to, že na dámských záchůdcích bývají často fronty. A dívky prostě chtějí mít společnost, zatímco čekají, až na ně přijde řada.

Některé ženy také potvrdily, že si neuvědomovaly, že potřebují na záchod, dokud to některá z nich nezmínila. V tu chvíli si uvědomily, že i ony si potřebují odskočit, a tak se přidaly.

Muži při takových situacích často žertují a říkají: Potřebujete si při tom pomáhat? I když má jít o žert, muži mohou být blíž pravdě, než si myslí. Samozřejmě, že vyčurat se zvládne každá z dívek sama, ale kdoví? Třeba bude jedna z nich potřebovat půjčit rtěnku!

Proč jsou ženy protivné během „svých dnů“?

Nikdo z nás si neuvědomuje, že je protivný. Představte si sami sebe. Určitě se chováte jinak podle toho, zda jste dobře vyspaní, svítí sluníčko a vy nemáte žádné starosti, anebo zda jste unavení, upracovaní a promrzí.

Každá žena prožívá své dny jinak, ale pro mnoho z nich jsou menstruační křeče doslova peklem. Nikdo není úplně v pohodě, když ho něco bolí! Kvůli bolestem se často ani dostatečně nevyspí, a jsou proto nevyspané a vyčerpané.

Kromě toho ženy během těchto dnů touží po nezdravém jídle, po spoustě sladkého a po sexu (jaká ironie, že?). Ani jedno si přitom většinou nedopřávají, a tak není divu, že jsou podrážděné.

K tomu všemu si ještě připočtěte přirozený výkyv hormonů v těle a řekněte – dokázali byste být v takové situaci milí?!

Co si ženy nosí v kabelce?

Muž si dá klíče a mobil do kapsy a vyrazí ven. Ale už jste někdy viděli vyrazit ven ženu bez své kabelky? Pravděpodobně ne. Co sebou vlastně potřebují všude nosit?!

Ženy myslí na všechno a nosí sebou cokoliv, co by se jim mohlo během dne hodit. Kromě klíčů a mobilu v kabelce najdete peněženku, sluneční brýle, propisku, poznámkový blok, několik líčidel a balzám na rty, krém na ruce, vložky, desinfekci, náplasti a mnoho dalšího.

Proč ženy tráví tolik času ve sprše nebo ve vaně?

Muž se obvykle osprchuje za dvě minuty, ale ženě to trvá minimálně hodinu! Čím to je? Tak za prvé, ženy milují své vlasy a starají se o ně stejně pečlivě jako o svou pleť. A ano, ženy skutečně používají sprchový gel podobně jako herečka v reklamě na Dove. Nejde tu o očistu, ale o relaxaci!

Ženy s dlouhými vlasy navíc používají mnoho dalších přípravků kromě samotného šamponu. Je tu kondicionér, maska na vlasy a různé olejíčky.

Proč ženy odpovídají „nic“, když se něco očividně děje?

Kam dál?

Co ženy hledají v cizích postelích? Prozradili, proč se nejčastěji uchylují k milencům

15letá krasobruslařka dostala porotu do kolen. Její dechberoucí vystoupení stojí na 100 % za zhlédnutí (VIDEO)

Chudá stařenka zdědila obrovské množství peněz! Co potom udělala je krásný příběh: „Jsem stará, na druhém světě je přece potřebovat už nebudu.“

Odkaz všem ženám od psycholožky: Tímto chováním donutíte každého muže, aby udělal vše co chcete!

Šokoval vás zprávou o rozchodu? Použijte jedno jediné MAGICKÉ SLOVO, za pár dní ho máte zpět !

Další články