12 pravd o ženách, které jste vždycky chtěli vědět, ale báli jste se na ně zeptat

12995
Sdílejte

Valná většina žen si myslí, že jejich chování je naprosto jednoznačné a otevřené. Muži jsou ale jiného názoru. Ženám často nerozumí, nechápou významy některých výrazů nebo věcí, které dělají.

Co cítí ženy při kojení a vážně mají erotogenní zóny všude po těle? Pro muže jsou ženy prostě samá tajemství. Několik z nich vám teď ale konečně objasníme.

Proč ženy tráví tolik času upravováním se, když nakonec vypadají úplně stejně, jako když s tím začaly?

Ženy mají spoustu kosmetických přípravků, které jim pomáhají vypadat mladě a atraktivně. Péče o pleť je třífázová. Prvním krokem je očištění, druhým peeling a třetím zvlhčení. Chtějí-li ženy, aby jejich kůže zůstala zdravá a čistá, je třeba tento proces opakovat každý den před aplikováním make-upu.

A to ještě není vše. I samotný make-up má několik vrstev (kromě samotného make-upu tu je třeba i pudr a podkladová báze, která se nanáší přímo na kůži a zajišťuje, že se na ní make-up lépe udrží). A to ani nemluvíme o vlasech, nehtech nebo oblékání!

Žena nakonec vyjde po hodině z koupelny a mužům se zdá, že se skoro nezměnila. Jen se učesala a na obličej nanesla trochu make-upu!

Věřte nám, každá žena by byla ráda, kdyby celý proces zabral jen vteřinku. Jenže to prostě nejde! Přirozeně působící líčení je výsledkem důkladné péče o pleť, sjednocení barvy kůže a skrytí nejrůznějších drobných nedokonalostí, červených skvrnek, pih, a kruhů pod očima. Není to jen tak.

Pravda. Některé dívky poté, co vystoupí z koupelny, nevypadají úplně stejně, jako když do ní vešly. Naopak, vypadají jako úplně jiné osoby!

Proč se ženy tak moc malují?

Krémy, séra, třpytky, olejíčky, zvýrazňovače, řasenky, pudry, růže a mnoho mnoho dalších věcí najdeme v koupelně každé dívky. Myslíte si, že je žena nemůže používat všechny? Omyl.

Výrobci kosmetiky přicházejí téměř každý měsíc s něčím novým. A ženy to chtějí vyzkoušet! Nezlobte se proto na ně za příliš červenou rtěnku nebo příliš dlouhé řasy. Prostě zkouší něco nového!

Proč se ženy chtějí mazlit a objímat?

Neexistuje výjimka. Každá žena se ráda mazlí. Muži to ale někdy nechápou, chtějí mít prostor pro sebe a dotírání ženy považují za otravné. Proč to ty ženy vůbec dělají?!

Vysvětlení je jednoduché. Objímání a různé doteky dodávají ženě pocit bezpečí. Mazlení zas vyjadřuje pocit pohodlí, podpory a sdílení.

Kromě toho, doteky zvyšují produkci oxytocinu, hormonu lásky. Není divu, že se ženy chtějí mazlit! Cítí se pak zamilovaně a šťastně!

Proč ženy chodí na WC ve skupinkách?

Kam dál?

Co ženy hledají v cizích postelích? Prozradili, proč se nejčastěji uchylují k milencům

15letá krasobruslařka dostala porotu do kolen. Její dechberoucí vystoupení stojí na 100 % za zhlédnutí (VIDEO)

Chudá stařenka zdědila obrovské množství peněz! Co potom udělala je krásný příběh: „Jsem stará, na druhém světě je přece potřebovat už nebudu.“

Odkaz všem ženám od psycholožky: Tímto chováním donutíte každého muže, aby udělal vše co chcete!

Šokoval vás zprávou o rozchodu? Použijte jedno jediné MAGICKÉ SLOVO, za pár dní ho máte zpět !

Další články